Dieses Blog durchsuchen

Donnerstag, 1. November 2012

START înscrieri Fără Asfalt 2013!


A  patra  ediție  a popularului triatlon cunoscut sub denumirea de Fără Asfalt  se  va desfășura pe data de 1 iunie 2013, în aceeași locația a Micului Golf din 2 Mai/Vama Veche.
Există ceva modificări de concept. Interesante chiar. Astfel că, concurenții au posibilitatea de a alege una dintre cele trei variante ale kiturilor de înscriere, astfel:
    Pachetul "Re-creatie" - contine chip cronometrare, numere de concurs, regulament de participare, rehidratare pe traseu, diploma si medalie de finalist - 60 lei
    Pachetul "Triatlon" - contine chip cronometrare, numere de concurs, regulament de participare, rehidratare pe traseu, gel energizant, diploma si medalie de finalist, voucher party, casca inot si tricou tehnic - 100 lei
Concurentii la proba de stafeta vor beneficia de
    Pachetul "Aproape triatlon" – contine chip cronometrare, numere de concurs, rehidratare de traseu si regulamente de participare, vouchers party, tricouri tehnice, medalii si diplome pentru fiecare membru al stafetei - 90 lei/participant.
Un concurent care face doua probe pentru stafeta va plati taxa de participare o singura data.
Un concurent care participa si la triatlon si face parte si dintr-o stafeta (inotator), va plati taxa de participare doar ca inscris la triatlon.
Variante de plata :
Taxa de participare se plateste in contul Asociatiei Club Sportiv Fara Asfalt, deschis la BCR:
RO68RNCB0072126945590001.
 Procedura de înscriere a fost pornită astăzi și, conform organizatorului, valoarea taxei de înscriere nu se modifică până la momentul închiderii înscrierilor. 
Tudor Vlad, inițiatorul acestui triatlon de la țărmul Mării Negre, a lansat astăzi anunțul pe Facebook, în grupul de Triathlon:
Au inceput inscrierile pentru Fara Asfalt 2013, iata noutatile de pana acum:
- avem o singura tura cu 1 km inot, 8 km alergare si 33 km bicicleta (o varianta intermediara intre tura lunga si scurta la inot si alergare), cu aproximatie ar fi echivalentul de efort al unui triatlon olimpic de sosea;
- avem doua pachete de inscriere pentru triatlon - pachetul "Re-creatie" care costa 60 lei (locuri limitate) si pachetul "Triatlon" de 100 lei. Taxa ramane aceeasi pana in ultima zi de inscrieri.
Mai multe detalii pe site, va asteptam!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

I'm WATCHing YOU!! :-)